Διακρίσεις

Σημαντικά "βραβεία" για εμάς αποτελούν οι εντυπωσιακοί αριθμοί επισκεψιμότητας στα εμπορικά και ψυχαγωγικά μας κέντρα ή στα έργα μεικτής χρήσης, οι αριθμοί ρεκόρ στις πωλήσεις κατοικιών και οι επενδύσεις στα γραφεία μας από μισθωτές με υψηλές απαιτήσεις. Αυτά συμβολίζουν την αναγνώριση, που έχουμε κερδίσει από τους "τελικούς χρήστες" και αποτελούν εφαλτήριο για να συνεχίσουμε να επιδιώκουμε άριστα αποτελέσματα.

Τα βραβεία που μας έχουν απονεμηθεί από διεθνείς οργανώσεις και φορείς συνιστούν την ψήφο εμπιστοσύνης του κλάδου μας για τον τρόπο που δημιουργούμε αξία.


Το 2002 απονεμήθηκε στο Veso Mare της Πάτρας το βραβείο Καλύτερου Σχεδιασμού στην κατηγορία μικρών κέντρων από το ICSC. Την ίδια χρονιά, το κέντρο ήταν ανάμεσα στους πέντε φιναλίστ των Βραβείων "Leisure Property" για την κατηγορία "Καλύτερο Ψυχαγωγικό Έργο στην Ηπειρωτική Ευρώπη" -το οποίο απονεμήθηκε για πρώτη φορά εκείνη τη χρονιά.

Το 2004 το Escape Center αναδείχθηκε ανάμεσα στα κορυφαία της τελικής κατάταξης στα Βραβεία Καλύτερου Σχεδιασμού του ICSC.

Το 2006, το οικιστικό συγκρότημα Λόφος Edison, συγκαταλέχθηκε ανάμεσα στα τρία κορυφαία της διοργάνωσης MIPIM, του σπουδαιότερου συνεδρίου για την παγκόσμια αγορά ακινήτων. Αυτό το βραβείο συνιστά αναγνώριση της ικανότητάς μας να πραγματοποιούμε το όραμα μιας οικιστικής περιοχής που ξεπερνά το "χώρο διαμονής" και δημιουργεί "χώρο ζωής".