Εμπορικό Πάρκο Smart Park

a new retail experience

Tο Smart Park αποτελεί το μεγαλύτερο εμπορικό πάρκο στην Ελλάδα, σε μια έκταση 91 στρεμμάτων εκ των οποίων τα 30 στρέμματα έχουν διαμορφωθεί σε χώρους πρασίνου. Στα 53.000 τ.μ. επιφανείας εμπορικών χώρων φιλοξενεί τα ισχυρότερα και σημαντικότερα ονόματα (brandnames) του λιανικού εμπορίου της χώρας μας.

Το Smart Park διακρίνεται για την υψηλή αρχιτεκτονική αισθητική του, τους πλούσιους ελεύθερους χώρους του, τους άνετους και καταπράσινους διαδρόμους περιπάτου και τις υπαίθριες δραστηριότητες του. Σε συνδυασμό με τον θερινό κινηματογράφο, τα καταστήματα εστίασης και το πάρκο αναψυχής (playland) καθίσταται μοναδικό στο είδος του στην Ελλάδα. Το 2019 το Smart Park διακρίθηκε από το Διεθνές Συμβούλιο Εμπορικών Κέντρων (ISCS) ως ένα από τα καλύτερα εμπορικά κέντρα στην Ευρώπη.

Tο Smart Park αναπτύχθηκε σε δύο φάσεις. Η πρώτη φάση, εμπορικής επιφάνειας ~35.600 τμ, άνοιξε τις πύλες της τον Οκτώβριο του 2010, ενώ η 2η φάση ολοκληρώθηκε και ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Νοέμβριο του 2019.

Ύστερα από 10 χρόνια λειτουργίας υπό τη διαχείριση της REDS, το Smart Park έχει καθιερωθεί ως ένας ισχυρός εμπορικός προορισμός για τους κατοίκους της Αττικής (5.3εκ επισκέπτες το 2019)

  • ΤΥΠΟΣ ΕΡΓΟΥ: Εμπορικό Πάρκο
  • ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Γυαλού, Σπάτα, Ανατολική Αττική
  • ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΡΓΟΥ: 91.000 τμ
  • ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΠΡΟΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ: 53.000 τμ
  • ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ: 1980