2000

Ιδρύεται η σύγχρονη R.E.D.S (η R.E.D.S ιδρύθηκε αρχικά το 1918 ως «Α. Κάμπας Οινοποιεία, Βιομηχανική, Εμπορική, Κτηματική και Τουριστική Εταιρεία Α. Ε.»).

2001

Ολοκληρώνεται το Veso Mare στην Πάτρα, ένα από τα πρώτα κέντρα λιανικής πώλησης και ψυχαγωγίας στην Ελλάδα. Ολοκλήρωση του πρώτου από τα πέντε διατηρητέα πανεπιστημιακά κτίρια που ανακαινίστηκαν και υπεκμισθώθηκαν από την R.E.D.S για λογαριασμό της Διεθνής Άλκη A.E.

2002

2003

Ολοκλήρωση των Σταθμών Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών στη Motopolis Μεσογείων – μεικτό έργο στον αυτοκινητόδρομο της Αττικής Οδού. Το Veso Mare λαμβάνει την κορυφαία διαπίστευση πέντε βαθμών στα βραβεία Leisure Property Awards – Best Continental Europe Leisure Project (Βραβεία Ακινήτων Αναψυχής –Το καλύτερο έργο αναψυχής στην ηπειρωτική Ευρώπη).

Το Veso Mare λαμβάνει το Διεθνές Βραβείο Σχεδιασμού ICSC. Ολοκληρώνεται το Escape Center, το δεύτερο κέντρο λιανικής πώλησης και ψυχαγωγίας της R.E.D.S στο Ίλιον, βορειοδυτικά της Αθήνας.

2004

Το συγκρότημα κατοικιών “Λόφος Edison”, χρησιμοποιείται ως “Media Village” (χώρος ΜΜΕ) κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004. Το Escape Center λαμβάνει το βραβείο του φιναλίστ στα Βραβεία Σχεδιασμού ICSC.

2005

Ολοκλήρωση του Λόφου Edison – πωλήσεις έως και οκτώ κατοικιών το μήνα. Η R.E.D.S εξαγοράζει το 50% της “3G S.A. Construction, Planning and Tourist Projects Development”.

2006

Ο Λόφος Edison βραβεύεται ως ένα από τα τρία κορυφαία οικιστικά συγκροτήματα στα The Mipim Awards. Η R.E.D.S εισέρχεται στη ρουμανική αγορά.

2007

To Veso Mare και Escape Center πωλούνται στην Hendersons Real Estate. Η R.E.D.S S.A. ανακοινώνει τη συμμετοχή της με ποσοστό 11,7% στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας “Athens Metropolitan Expo S.A.”, η οποία – μέσω σύμβασης παραχώρησης – θα αναπτύξει και θα λειτουργήσει το νέο Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

2008

Ολοκλήρωση του οικιστικού έργου Ampelia Κάντζα.

2011

2019

Ολοκλήρωση και λειτουργία του Smart Park, του πρώτου και μεγαλύτερου Εμπορικού Πάρκου στην Ελλάδα, στα Σπάτα.

Ολοκλήρωση και λειτουργία της επέκτασης του Smart Park κατά 15.000m2.
Το Smart Park ανακηρύσσεται από την ICSC ως ένα από τα καλύτερα Εμπορικά Κέντρα στην Ευρώπη.

2020

2021

Υπογράφηκε η σύμβαση ανάληψης από την REDS, της μελέτης και κατασκευής της νέας Μαρίνας Αλίμου

 Η R.E.D.S ανακυρήχθηκε νικητής στον διαγωνισμό για το οικόπεδο 345.000m2 στις Γούρνες Ηρακλείου Κρήτης, που διεξήχθη από το ΤΑΙΠΕΔ (Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου).