Ανάπτυξη
έργων
της REDS

Οι τομείς ανάπτυξης ακινήτων στους οποίους επικεντρώνουμε το επενδυτικό μας ενδιαφέρον περιλαμβάνουν:

Εμπορικά Πάρκα

Σκοπός μας είναι να παρέχουμε μία νέα, τονωτική επιχειρηματική εμπειρία στον τομέα “Βig Βox”.

Εμπορικά και Ψυχαγωγικά Κέντρα

Βραβευμένα, πρωτοποριακά κέντρα, τα οποία συμβάλλουν στην ανάπτυξη των περιοχών που ανήκουν και εναρμονίζονται με το περιβάλλον.

Οικιστικά

Τα οικιστικά μας συγκροτήματα σχεδιάζονται όχι μόνο με γνώμονα την ανάγκη να «κατοικήσει» κάποιος σε κτίρια υψηλών προδιαγραφών αλλά και να του δίνουν τη δυνατότητα να «ζήσει» με υψηλή ποιότητα ζωής. Η προσέγγιση αυτή έχει οδηγήσει στην παγκόσμια αναγνώρισή μας στον τομέα αυτό αλλά και σε εξαιρετικά υψηλές πωλήσεις κατοικιών.

Εκθεσιακά και Συνεδριακά Κέντρα

Συνεργαζόμαστε με διοργανωτές εκθέσεων και συνεδρίων για τη δημιουργία κέντρων με τις υψηλότερες προδιαγραφές.

Μεικτής Χρήσης

Η δημιουργία των συνθηκών για τη συντονισμένη και αποτελεσματική συνύπαρξη των δραστηριοτήτων μεικτής χρήσης είναι μια απαιτητική αποστολή, την οποία μπορούμε περήφανα να πούμε ότι έχουμε επανειλημμένα φέρει σε πέρας με επιτυχία.

Χώροι Γραφείων / Επαγγελματικοί Χώροι

Τα έργα μας όσον αφορά στους επαγγελματικούς χώρους περιλαμβάνουν την αναπαλαίωση και τον εκσυγχρονισμό διατηρητέων κτιρίων στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, καθώς τη δημιουργία νέων στο κέντρο της πόλης και τα προάστια.

Παροχή υπηρεσιών σε τρίτους

Η παροχή υπηρεσιών σε τρίτους αποτελεί ολοένα σημαντικότερη επαγγελματική δραστηριότητα για τη REDS. Επίσης, το αυξανόμενο ενδιαφέρον για την ελληνική αγορά έχει δημιουργήσει, παράλληλα, την ανάγκη για εξειδικευμένους τοπικούς συμβούλους και την παροχή υπηρεσιών.Οι αρχιτέκτονες, οι πολιτικοί μηχανικοί και οι πολεοδόμοι που εργάζονται στη REDS είναι σε θέση να αναλάβουν για λογαριασμό τρίτων ένα μέρος ή το σύνολο των ακόλουθων σταδίων ανάπτυξης ενός έργου:

  • Concept Design

  • Υποστήριξη νομικού, πολεοδομικού, χωροταξικού και τεχνικού πλαισίου ανάπτυξης μεγάλων ιδιωτικών επενδύσεων

  • Διαχείριση Κατασκευής και Ανάπτυξης

  • Σχεδιασμό, Στρατηγική Μισθώσεων και Διαχείριση Ακινήτων

  • Μελέτη βιωσιμότητας και σύνταξη επιχειρηματικών πλάνων