Διακρίσεις

Το 2019 Η REDS έλαβε το Βραβείο “Retail Investment” για τη συνολική ανάπτυξη του Εμπορικού Πάρκου Smart Park στα Σπάτα, τη σημαντική υποστήριξή της στον τομέα των επενδύσεων, τον κλάδο του λιανικού εμπορίου και την ελληνική οικονομία, καθώς και τη στήριξή της στην τοπική κοινωνία.

Σημαντικά “βραβεία” για εμάς αποτελούν οι εντυπωσιακοί αριθμοί επισκεψιμότητας στα εμπορικά και ψυχαγωγικά μας κέντρα ή στα έργα μεικτής χρήσης, οι αριθμοί ρεκόρ στις πωλήσεις κατοικιών και οι επενδύσεις στα γραφεία μας από μισθωτές με υψηλές απαιτήσεις. Αυτά συμβολίζουν την αναγνώριση, που έχουμε κερδίσει από τους “τελικούς χρήστες” και αποτελούν εφαλτήριο για να συνεχίσουμε να επιδιώκουμε άριστα αποτελέσματα.

Τα βραβεία που μας έχουν απονεμηθεί από διεθνείς οργανώσεις και φορείς συνιστούν την ψήφο εμπιστοσύνης του κλάδου μας για τον τρόπο που δημιουργούμε αξία.

Το 2002 απονεμήθηκε στο Veso Mare της Πάτρας το βραβείο Καλύτερου Σχεδιασμού στην κατηγορία μικρών κέντρων από το ICSC. Την ίδια χρονιά, το κέντρο ήταν ανάμεσα στους πέντε φιναλίστ των Βραβείων “Leisure Property” για την κατηγορία “Καλύτερο Ψυχαγωγικό Έργο στην Ηπειρωτική Ευρώπη” -το οποίο απονεμήθηκε για πρώτη φορά εκείνη τη χρονιά.

Το 2004 το Escape Center αναδείχθηκε ανάμεσα στα κορυφαία της τελικής κατάταξης στα Βραβεία Καλύτερου Σχεδιασμού του ICSC.

Το 2006, το οικιστικό συγκρότημα Λόφος Edison, συγκαταλέχθηκε ανάμεσα στα τρία κορυφαία της διοργάνωσης MIPIM, του σπουδαιότερου συνεδρίου για την παγκόσμια αγορά ακινήτων. Αυτό το βραβείο συνιστά αναγνώριση της ικανότητάς μας να πραγματοποιούμε το όραμα μιας οικιστικής περιοχής που ξεπερνά το “χώρο διαμονής” και δημιουργεί “χώρο ζωής”.

Το 2016 και το 2017 το Εμπορικό κέντρο Smart Park της REDS, έλαβε το βραβείο Event Awards για την δράση “Smart Theater” που διοργανώνει κάθε χρόνο με σκοπό την ενίσχυση του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Τα βραβεία απονέμονται από την Boussias Communications.

Το 2017 Η REDS έλαβε το χρυσό Βραβείο “Retail Design Award” για τον υψηλού επιπέδου σχεδιασμό του Εμπορικού κέντρου Smart Park. Τα βραβεία διοργανώνονται από το περιοδικό Marketing Week και γίνονται υπό την αιγίδα του Εμπορικού και Βιομηχανικού επιμελητηρίου, της ΕΣΕΕ και του ΣΕΛΠΕ

Το 2019 Η REDS έλαβε το Βραβείο “Retail Investment” για τη συνολική ανάπτυξη του Εμπορικού Πάρκου Smart Park στα Σπάτα, τη σημαντική υποστήριξή της στον τομέα των επενδύσεων, τον κλάδο του λιανικού εμπορίου και την ελληνική οικονομία, καθώς και τη στήριξή της στην τοπική κοινωνία. Τα “Business Retail Awards” διοργανώνονται από το 2002 από την DIRECTION και το περιοδικό RETAIL BUSINESS και αποτελούν τον πλέον καταξιωμένο θεσμό για το ελληνικό λιανικό εμπόριο και τη βιομηχανία. H διοργάνωση τελεί κάθε χρόνο υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) και της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ).

Το 2019 Το Εμπορικό Κέντρο Smart Park της REDS, επιλέχθηκε ως ένα από τα καλύτερα εμπορικά κέντρα στην Ευρώπη λαμβάνοντας τιμητικό έπαινο στα “European Shopping Centers Awards 2019” που διοργάνωσε το Διεθνές Συμβούλιο Εμπορικών Κέντρων (ICSC).

Επίσης, την ίδια χρονιά, διακρίθηκε και ως “National Winner” στα European Business Awards